Успешно заврши првата обука од серијалот „Автентично женско лидерство“

"Кажи ми и ќе заборавам, научи ме и ќе запамтам, вклучи ме и ќе разберам". Одлична атмосфера на првата по ред обука "Автентично женско лидерство" во која беа максимално вклучени жени со огромен ли...

Обука „Автентично женско лидерство“ 23 март

Поаѓајќи од неопходноста на што повеќе жени на водечки позиции во компаниите, не само како вредна социјална цел, туку како корисна за подобрување на бизнис климата во компаниите, Momentis со задово...

“Предводници на нов бран во современиот менаџмент!

Успешно спроведена обука „Менаџер како коуч“. Во најава серија на обуки на истата тема. Следете не!

Нова алатка во Вашиот менаџерски toolbox!. Обуката “Менаџер како коуч” достапна на 10 и 11 февруари, во Хотел Сити Парк.

Work-Life Balance

Едукативна работилница Work-Life Balance